Van Nistelrooij geeft update over verse aanwinsten: '90 minuten lukt sowieso niet'

Van Nistelrooij geeft update over verse aanwinsten: '90 minuten lukt sowieso niet'

03-02-2023 12:30 Laatste update: 12:35
126

Ruud van Nistelrooij is erg blij dat Thorgan Hazard en Patrick van Aanholt zijn aangesloten bij de selectie van PSV. Op een persconferentie vertelde de trainer dat de nieuwe aanwinsten een goede indruk maken. 

"Ze zijn fit en gemotiveerd", vertelt Van Nistelrooij over Van Aanholt en Hazard. "Ik heb met ze gesproken en het zijn zeer goede aanwinsten voor ons. Ze brengen kwaliteit en ervaring. De deadline kwam natuurlijk steeds dichterbij en dan moeten er wel dingen gaan vallen. Maar de overtuiging was bij ons altijd groot dat het zou gaan lukken. De spelers wilden zelf ook erg graag naar Eindhoven komen."

Of ze ook daadwerkelijk in actie kunnen komen laat Van Nistelrooij in het midden, maar negentig minuten is iets wat zeker niet gaat lukken voor beide spelers. "Ze zijn trainingsfit, maar ze moeten wel in wedstrijdminuten nog meer opbouwen. We kunnen ze niet over de kop jagen met het risico op blessures."

Van Nistelrooij had ook nog wat mooie woorden over voor de tegenstander van zondag, Feyenoord. "Zij zijn nu natuurlijk de favoriet voor de titel. Als je ziet wat ze elke week laten zien, ze zijn heel constant en hebben pas één keer verloren. Dat zijn feiten, ook al is het pas februari. Feyenoord is wat mij betreft ook iets te bescheiden."