De Unibet-Uitblinker: hoge odd voor schot op doel van opgeleefde Tadic tegen RKC

De Unibet-Uitblinker: hoge odd voor schot op doel van opgeleefde Tadic tegen RKC

12-02-2023 10:00

ADVERTORIAL – Zondag staat het duel tussen Ajax en RKC Waalwijk op de planning. De Amsterdammers lijken sinds de aanstelling van John Heitinga weer een nieuwe weg te zijn ingeslagen. Ook Dusan Tadic is weer in vorm. Unibet heeft hem als uitblinker aangewezen en heeft een mooie odd voor je in petto.

De odd

Tadic staat sinds de komst van Heitinga niet meer op de flanken, maar in de spits. De Serviër was de afgelopen drie wedstrijden tegen Excelsior (één goal, twee assists), SC Cambuur (één goal) en FC Twente (één assist) belangrijk voor Ajax. Schiet de aanvoerder van Ajax zondag één keer op doel tegen RKC? Dan krijg je niet 1.48, maar twee keer je inleg!

De odd kan worden gespeeld door zowel nieuwe spelers als bestaande spelers, met de leeftijd van 18 jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.