Sevilla tegen PSV zonder uitblinkende winteraanwinst, Ocampos wel van de partij

Sevilla tegen PSV zonder uitblinkende winteraanwinst, Ocampos wel van de partij

14-02-2023 10:28 Laatste update: 10:33
50

Sevilla neemt het tegen PSV op zonder Pape Gueye. Trainer Jorge Sampaoli heeft de winteraanwinst buiten de Europa League-selectie gelaten en geeft de voorkeur aan Lucas Ocampos.

De 24-jarige Gueye, die eind vorige maand op huurbasis werd overgenomen van Olympique Marrseille, was afgelopen zaterdag nog een van de uitblinkers aan de kant van Sevilla. De middenvelder stond in de basis in het duel met Mallorca (2-0 zege) en maakte een uitstekende indruk. Komende donderdag, in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, is hij niet van de partij. Op het laatste moment koos Sampaoli ervoor om de laatste beschikbare plaats in te vullen met Ocampos, die na zijn mislukte Ajax-maanden terugkeerde en de laatste weken fungeert als invaller. 

Bij Sevilla ontbreekt donderdag ook Papu Gómez. De Argentijnse aanvaller staat vanwege een enkeloperatie tot maart aan de kant. Het is nog onzeker of Karim Rekik op tijd fit is voor het treffen met zijn voormalig werkgever. De Nederlander moest vanwege achillespeesproblemen de trainingen aan zich voorbij laten gaan.