'Ledezma kan onder voorwaarde van PSV op huurbasis naar zijn geboorteland'

'Ledezma moet eerst bijtekenen bij PSV voor hij op huurbasis naar New York kan'

14 februari om 23:44

Richard Ledezma is dichtbij een overstap op huurbasis naar New York City FC. De jonge speler van PSV kan wel pas vertrekken onder voorwaarde dat hij een nieuw contract tot 2025 tekent in Eindhoven.

Volgens het Eindhovens Dagblad zou Ledezma naar alle waarschijnlijkheid woensdag al niet meevliegen naar Sevilla voor het duel in de Europa League. De 22-jarige middenvelder uit de Verenigde Staten zou met de tijdelijke overstap in zijn thuisland kunnen spelen, aangezien New York City FC uitkomt in de Major League Soccer. Het contract van Ledezma loopt nu tot 2024, maar PSV wil dat dus voor zijn verhuur verlengen met een jaar. Zo kunnen ze in Eindhoven de controle houden op een eventuele transfer en kan de middenvelder nog niet zelf het gesprek aan met clubs.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Nashville SC

  • logo

    New York City

Ledezma speelde dit seizoen in tien wedstrijden mee voor de hoofdmacht van PSV. Ook kwam hij zes keer uit voor het Jong PSV van trainer Adil Ramzi. In 2019 namen de Eindhovenaren Ledezma transfervrij over uit de jeugdopleiding van Real Salt Lake City. Deze winterse transferperiode mocht hij ook al verhuurd worden, maar dat lukte nog niet.