Rodrygo positief in aanloop naar kraker tegen Liverpool

Míster Champions maakt zich op voor Liverpool: 'De 14 zullen we nooit vergeten'

20 februari om 12:25
Laatste update: 20 februari om 13:50

Rodrygo Goes (22) bereidt zich voor op de wedstrijd tegen Liverpool in de Champions League. De competitie is speciaal voor de Braziliaan, die terugblikt op zijn momenten van klasse in de voorgaande editie van het sterrenbal. De aanvaller hoopt dit jaar op een nog prominentere rol binnen de eerste elf van Real Madrid.

Rodrygo beschikt tegenwoordig over de titel 'Míster Champions' in Madrid. Vorig jaar was hij van grote waarde voor Los Blancos in de wedstrijden tegen respectievelijk Chelsea en Manchester City. Tegen City was de vleugelspeler het belangrijkst met twee doelpunten die snel achter elkaar vielen. "Die avond zal ik nooit vergeten. Het Bernabéu was geweldig. Ik heb die twee doelpunten nog steeds in mijn hoofd en elke keer als ik eraan denk, wil ik van vreugde rennen en Hala Madrid roepen", aldus Rodrygo tegenover Diario AS.

Op dinsdag is het Liverpool van Jürgen Klopp de tegenstander. Rodrygo blikt hoopvol vooruit op het huidige Champions League-seizoen voor Real Madrid. "De Champions League is een speciale competitie voor mij. Ik voel me erg op mijn gemak omdat de prikkel maximaal is. De 14 (veertiende CL-titel, Red) zullen we nooit vergeten, maar de vraag van Madrid doet ons dromen over 15. Voor Madrid is niets onmogelijk."