ADO Den Haag toont zich solidair met supporters: 'Doet ons extra zeer'

ADO Den Haag toont zich solidair met supporters: 'Doet ons extra zeer'

20 februari om 19:24
Laatste update: 20 februari om 19:42

ADO Den Haag is solidair met de supporters die omwille van veiligheid niet naar het duel met FC Den Bosch mogen komen. Alleen de functionarissen zullen daarom aanwezig zijn in De Vliert, de rest blijft thuis.

De lokale autoriteiten in Den Bosch besloten dat er bij Den Bosch - ADO geen uitfans aanwezig mogen zijn, terwijl eerder werd aangegeven dat dit wél mocht. ADO toont zich nu solidair met de eigen achterban.

"In de huidige fase van het seizoen waarin we serieus meedoen om de periodetitel kunnen we de Haagse support juist goed gebruiken. Het nieuws dat er geen uitsupporters aanwezig mochten zijn overviel ons daardoor extra zeer", vertelt algemeen directeur Edwin Reijntjes.

"Het voelt voor ons op dit moment niet logisch om wel naar Den Bosch af te reizen en kiezen wij ervoor solidair te zijn met de supporters, waarvan er velen al een ticket hadden bemachtigd voor deze wedstrijd. We hopen met dit statement duidelijk te maken dat we het een slechte gang van zaken vinden en hopen dat dit in de toekomst voorkomen wordt."