Gakpo keert deze week terug naar Eindhoven voor officieel PSV-afscheid

Update: Gakpo keert deze week terug naar Eindhoven voor officieel PSV-afscheid

21 februari 2023 om 16:03

PSV wil deze week afscheid nemen van Cody Gakpo, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Als de planning van de Liverpool-aanvaller het toelaat, wordt hij donderdagavond, als de Eindhovenaren het in de Europa League opnemen tegen Sevilla, uitgezwaaid in het Philips Stadion.

Gakpo komt dinsdagavond in actie, als Liverpool het in de achtste finales van de Champions League op Anfield opneemt tegen Real Madrid. De volgende wedstrijd voor de 23-jarige aanvaller is op zaterdag, wanneer Liverpool Crystal Palace treft. Onder enig voorbehoud keert Gakpo donderdag terug in Eindhoven om afscheid te nemen van het PSV-publiek, klinkt het.

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Eind december maakten PSV en Liverpool de transfer van Gakpo, die voor ruim veertig miljoen euro de overstap maakte, wereldkundig. Bij The Reds vindt hij langzaam zijn draai en was hij de laatste twee wedstrijden trefzeker. PSV kan de steun van Gakpo donderdagavond goed gebruiken. De ploeg van Ruud van Nistelrooij moet in de return tegen Sevilla een 3-0 achterstand zien goed te maken.

Update: PSV heeft het afscheid van Gakpo bevestigd. Donderdag, wanneer PSV het in de tussenronde van de Europa League opneemt tegen Sevilla, wordt de naar Liverpool vertrokken aanvaller in de rust in het zonnetje gezet.