Benítez ziet probleem bij PSV

Benítez ziet probleem bij PSV: 'Willen dat uitbannen, maar nog niet goed gelukt'

22 februari om 21:39
Laatste update: 22 februari om 21:52

Het lijkt er soms op dat de spelers van PSV wat vermoeid zijn, zo stelt Walter Benítez. De doelman van de Eindhovenaren gelooft desondanks in een stunt tegen Sevilla in de Europa League.

PSV moet in eigen huis een 3-0 nederlaag zien weg te poetsen tegen Sevilla. Ondanks dat er goals gemaakt moeten worden, verwacht Benítez ook zijn bijdrage te kunnen leveren. "Ik ben de achterste man en heb zicht op alles wat er voor me gebeurt. Ik praat met iedereen en probeer zoveel mogelijk van hulp te zijn voor mijn teamgenoten", laat hij optekenen door het Eindhovens Dagblad. "Ja, we krijgen te veel goals tegen. We willen dat uitbannen, maar het is nog niet voldoende gelukt."

Benítez wijt de wisselvalligheid van PSV niet aan de wisselingen in het elftal. "Het lijkt er soms op dat onze spelers wat vermoeid raken, omdat we veel wedstrijden achter elkaar spelen. Desondanks haalden we vorige week in de eerste helft in Spanje een heel goed niveau."

De Eindhovenaren slikten in de laatste weken ook veel tegengoals, maar dat zorgt niet voor paniek bij de sluitpost. "Absoluut niet. Ik moet het beste geven in elke wedstrijd en het beste in mezelf omhoog halen."