Onana blijft Ajax steunen ondanks vechtscheiding: 'Ga kijken, hoop dat ze winnen'

Onana blijft Ajax steunen ondanks vechtscheiding: 'Ga kijken, hoop dat ze winnen'

22-02-2023 23:58
60

André Onana is blij met de prestatie van zijn team Internazionale in de wedstrijd tegen FC Porto. De ploeg van Simone Inzaghi kwam laat op voorsprong door een goal van Romelu Lukaku, maar de Kameroener was belangrijk met veel goede reddingen.

Na afloop van de wedstrijd was Onana niet zelfzuchtig voor de camera’s van RTL 7, maar was hij vooral blij voor Lukaku. "De grote man is terug", vertelde de doelman na de overwinning. "Ik ben heel erg blij voor hem. Dat doelpunt was het allerbelangrijkste. Je kunt wel veel reddingen maken, maar dan kan je alsnog niet winnen. Het was in ieder geval wel wat ik ervan had verwacht, want in de Champions League speel je tegen sterke ploegen."

Wedden

Meer odds

Ook viel Onana op door een akkefietje met ploeggenoot Edin Dzeko, maar dat had volgens hem niets heftigs om handen. "Dat hoort erbij. Je hebt soms een meningsverschil, maar je wil het team gewoon sterker maken. We nemen de verantwoordelijkheid dat alles goed verloopt samen."

Onana ging met zijn vorige club Ajax niet zo goed uit elkaar. De doelman zat een dopingschorsing uit, maar wilde daarna zijn contract onder geen voorwaarde nog verlengen. Daarnaast lag hij ook niet goed meer bij de fans. Toch draagt hij de club nog steeds een warm hart toe en zit hij donderdag voor de buis bij de wedstrijd tegen Union Berlin. "Ik ga zeker kijken en ik hoop dat ze winnen."