Shakhtar bombardeert Feyenoord direct tot favoriet: 'Ze zijn echt een topteam'

Shakhtar zag zwaardere tegenstanders dan Feyenoord: 'Gelukkig is het geen Arsenal'

24 februari 2023 om 20:31

Igor Jovicevic, coach van Shakhtar Donetsk, denkt dat zijn ploeg twee pittige duels staan te wachten tegen Feyenoord. De Kroaat ziet in de Rotterdammers wel de bovenliggende partij en denkt dat zijn ploeg vol aan de slag moet om een kans te maken.

"De tegenstander die we treffen is echt een topteam", vertelt Jovicevic op de clubwebsite van Shakhtar. "Ze staan bovenaan in de competitie dus je weet dat dit zware wedstrijden gaan worden. De tegenstander is de favoriet, maar we blijven tot het laatste fluitsignaal in elkaar geloven en voor elkaar door het vuur gaan. We geloven dat we weer een wonder kunnen bewerkstelligen, want de favoriet wint niet altijd."

Ook de CEO van Shakhtar Donetsk, Sergei Palkin, ziet in Feyenoord een harde noot om te kraken, maar ziet ook in dat er zwaardere ploegen waren. "In ieder geval is dit een betere loting dan Arsenal. We kregen eerst te horen dat we die ploeg hadden geloot, dus toen zakte de moed ons in de schoenen. Gelukkig was het een fout. Feyenoord is ook een goede club en we kennen ze al een tijdje. Ze helpen ons met vrijwilligerswerk, dus het is fijn om onze goede vrienden tegen te komen in Rotterdam."