'Nieuws uit Turijn: Pogba kan na acht maanden eindelijk rentree voor Juve maken'

'Groot nieuws voor Juventus: Pogba is fit en kan na acht maanden rentree maken'

25 februari 2023 om 14:32

Het lijkt erop dat Paul Pogba eindelijk zijn rentree voor Juventus kan maken. Volgens Calciomercato heeft de Fransman met zijn teamgenoten getraind en zijn daar goede signalen uitgekomen. Sinds de transfer van Pogba op 11 juli 2022 speelde hij nog geen minuut voor zijn club.

De creatieve Franse middenvelder zat lange tijd met een blessure aan zijn knie wat hem acht maanden revalidatietijd opleverde. Dinsdag zou hij dan eindelijk zijn rentree bij Juventus kunnen maken, nota bene in de stadsderby tegen Torino. Pogba miste door de blessure ook het WK en kwam begin dit seizoen op een nare manier in het nieuws, omdat hij betrokken was bij een afpersingszaak en ruzie met zijn broers.

Pogba maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van Manchester United naar Juventus en keerde daarmee terug naar de ploeg die hem zoveel bracht. Naast Pogba zou ook Federico Chiesa fit genoeg zijn om weer minuten te maken tegen Torino. Of beide spelers ook daadwerkelijk in de basis kunnen starten lijkt erg onwaarschijnlijk. In zijn eerste periode bij Juventus speelde Pogba 178 wedstrijden voor de club.