De Mos: 'Bakayoko gaat PSV meer dan 15 miljoen opleveren'

De Mos ziet PSV-stukjes in elkaar vallen: 'Ik zei het voor de winterstop al'

27 februari 2023 om 14:08

Aad de Mos ziet dat Ruud van Nistelrooij voorlopig zijn ideale formatie heeft gevonden bij PSV. De analist denkt dat de Eindhovenaren nog mee kunnen doen om het kampioenschap na de 3-1 zege op FC Twente.

Tegen Twente moesten Jordan Teze en Armando Obispo opnieuw op de bank plaatsnemen. "Wij zeiden het voor de winterstop al: zet Ramalho en Branthwaite in het centrum", reageert De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. "Alleen zou Mauro Junior op rechtsback kunnen spelen, zodat Patrick van Aanholt op linksback kan spelen."

Ook voorin ziet De Mos de puzzelstukjes bij toeval in elkaar vallen voor PSV. "Wat wij drie weken geleden al zeiden: Thorgan Hazard is middelmaat. Maar Fábio Silva is een goede speler en is complementair aan Luuk de Jong. We zagen ook een goede Joey Veerman en Xavi Simons. Dat was weer een geweldige goal die hij maakte, top", stelt hij over de 3-1 van de jonge spelmaker.

Daarnaast is De Mos te spreken over Johan Bakayoko. "We zagen wat goede voorzetten. Hij heeft gewoon heel veel talent. Dat zag ik in de jeugd al. Die jongen moet gewoon de tijd krijgen. Hij gaat PSV meer dan vijftien miljoen euro opleveren", verwijst hij naar het bod van Paris Saint-Germain in de winterstop.

De Mos hoopt dat PSV in deze samenstelling de flow te pakken heeft. "Het materiaal blijkt toch wel goed genoeg om mee te doen voor de titel. Ajax komt hier nog en het is ook nog Ajax-Feyenoord", ziet hij nog kansen voor de Eindhovenaren.