Positie van Club Brugge-trainer wankelt nu al: Het ging overal fout

Positie van Club Brugge-trainer wankelt nu al: "Het ging overal fout"

04-03-2023 11:13
11

De positie van Scott Parker wankelt, maar de trainer van Club Brugge geniet volgens Het Nieuwsblad nog altijd het vertrouwen. De Belgische topclub ging vrijdag met 3-0 onderuit in de competitie, een nieuw dieptepunt. 

Van de tien competitieduels wist Parker er slechts twee te winnen, toch zijn er volgens Het Nieuwsblad geen aanwijzingen dat de Engelsman nu al moet vertrekken. Duidelijk is wel dat er iets moet gebeuren, omdat de opvolger van Carl Hoefkens het nog niet op de rit gekregen heeft. Zaterdag zal Parker gewoon de groepstrainingen voor zijn rekening nemen. De trainer moet zijn ploeg klaarstomen voor de Champions League-confrontatie tegen Benfica. 

"Het ging overal fout", vertelde Parker vrijdag na de nederlaag. "Ik heb geen verklaring voor dat enorme verschil. We moeten onszelf diep in vraag stellen hoe we zo kunnen presteren na de match in Gent. Ik heb zeker nog oplossingen. Dit is een uitdaging en gevecht voor mij, zoals ik er al veel gehad heb in mijn leven en in het voetbal. Ik wil de rug rechten. Als team moeten we nu samenblijven en hard werken om deze situatie om te draaien. Hoe we uit deze situatie komen, zal bepalen wie we zijn als ploeg en individuen."

En is Parker nog trainer tegen Benfica? "Daar ben ik niet zeker van, het is een vraag waar ik niet op kan antwoorden."