Dubbele gevoelens in Enschede: 'Zo zonde dat je het zo weggeeft'

Positieve Pröpper heeft dubbel gevoel: 'Zo zonde dat je het zo weggeeft'

5 maart om 09:56

De spelers van FC Twente houden gemengde gevoelens over aan het 3-3 gelijkspel tegen sc Heerenveen. Het team van Ron Jans speelde goed, maar wist de overwinning niet over de streep te trekken.

Robin Pröpper komt als eerst aan het woord op de clubkanalen. "Vandaag zat er veel meer energie in, ondanks dat we een beetje gehavend waren vond ik dat iedereen het ontzettend goed deed", stelt de aanvoerder. "We gingen volle bak en dat hadden we ook afgesproken. We moesten iets laten zien. Dat deden we goed. Zo zonde dat je het zo weggeeft." Daar sluit Michel Vlap zich bij aan, zeker gezien de vele afwezigen. "We stonden met een mixed elftal op het veld, hebben zo gestreden en dan wil je de wedstrijd ook over de streep trekken."

Onderwerp van discussie was de manier waarop Twente de goals om de oren kreeg. "Je weet dat Heerenveen sterk is met corners, maar ik vind dat onze organisatie niet goed genoeg stond. Dat was tegen PSV vorige week ook zo, toen gaven we ook een standaardsituatie weg en nu zelfs twee. Een zwak punt van ons, daar moeten wij beter op anticiperen", aldus Pröpper. Vlap laat er ook geen gras over groeien. "Ik vind dat wij gewoon hadden moeten winnen vandaag. Als je tweemaal een doelpunt tegen krijgt uit een standaardsituatie, dat is gewoon klote. Dat doet gewoon pijn."