'Lazio krijgt erg slecht nieuws uit ziekenboeg in aanloop naar ontmoeting met AZ'

'Lazio krijgt erg slecht nieuws uit ziekenboeg in aanloop naar ontmoeting met AZ'

06-03-2023 13:49
22

AZ hoeft in de eerste ontmoeting met SS Lazio niet te vrezen voor Ciro Immobile. De captain en doelpuntenmaker kampt met een dijbeenblessure, waardoor hij dinsdag in ieder geval niet kan spelen. Dat melden verschillende Italiaanse media

Afgelopen weekend raakte Immobile geblesseerd aan zijn dijbeen, toen Lazio verrassend won van Napoli. De spits speelde de wedstrijd wel uit, maar zal het eerste treffen met AZ moeten missen. Onderzoek zal de precieze ernst van de kwetsuur nog uit moeten wijzen.

Wedden

Meer odds

Het is daardoor nog onduidelijk of Immobile de return in Alkmaar wel gaat halen. Die staat volgende week donderdag op de planning. Het toonaangevende La Gazzetta dello Sport stelt dat de Romeinse derby, die over twee weken gespeeld wordt, in gevaar komt voor de aanvaller. 

De afwezigheid van Immobile is een flinke meevaller voor AZ. De 33-jarige international is een van de belangrijkste spelers van Lazio. In alle competities was hij al goed voor elf goals en vijf assists. Immobile is de enige echte spits in de selectie van de Italianen. Trainer Maurizio Sarri moet daardoor een creatieve oplossing gaan bedenken.