De Mos waarschuwt PSV voor 'spookwedstrijd'

PSV gewaarschuwd voor 'spookduel' bij Spakenburg: 'Was enorm verbaasd over ze'

7 maart om 10:11
Laatste update: 7 maart om 11:39

Aad de Mos verwacht dat PSV 'een spookwedstrijd' gaat spelen in de halve finale van de KNVB Beker. De Eindhovenaren gaan op bezoek bij SV Spakenburg en De Mos heeft een hoge pet op van het amateurteam.

In een video-item van het Eindhovens Dagblad komt de bekerclash tussen Spakenburg en PSV ter sprake. "Ik moet eerlijk zeggen: ik was enorm verbaasd over de kwaliteiten van dat Spakenburg. Het is gewoon een hele goede ploeg, het is onbegrijpelijk dat ze er zo voor staan in hun eigen divisie (Spakenburg staat zevende in de Tweede Divisie, red.)."

"In de wedstrijden tegen FC Utrecht en FC Groningen speelden ze fantastisch voetbal, met getalenteerde spelers", gaat De Mos verder, die PSV vervolgens waarschuwt. "Dat wordt dus geen appeltje eitje voor PSV. Als de wedstrijd ook op het sportpark van Spakenburg wordt gespeeld, met dat kleine veld en kunstgras, dan is het zeker geen makkie."

PSV-watcher Rik Elfrink, die ook is aangeschoven, denkt dat PSV de klus uiteindelijk wel redelijk makkelijk moet kunnen klaren. "Ik ben het vaak met je eens, Rik. Maar dat laatste, makkelijk: daar geloof ik helemaal niet in", countert De Mos. "Het wordt een spookwedstrijd, met alles erop en eraan. Het is kunstgras en Spakenburg gaat weer boven zichzelf uitstijgen. Het scoreverloop moet maar net even tegenzitten. Het gaat een curieuze wedstrijd worden."