Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot brengt Szymanski terug in basiself

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot kiest voor enkele wijziging

9 maart 2023 om 07:30
Laatste update: 9 maart 2023 om 08:03

Feyenoord gaat donderdagavond in Polen beginnen aan het tweeluik in de Europa League tegen Shakhtar Donetsk. De Rotterdammers gaan dat waarschijnlijk proberen met een subtiel gewijzigde opstelling, maar Slot zelf gaf ook al wat tipjes van de sluier.

Zo gaf Slot al aan dat hij met Sebastian Szymanski in de basis zal gaan starten. De Pool komt bij Legia Warschau terug op voor hem heilige grond en zal dus vanaf het begin spelen. Hoe lang hij het vol gaat houden is wel nog maar de vraag na zijn blessure. Gernot Trauner gaat volgens Slot zeker op de bank beginnen. Een basisplek voor hem is na zijn blessure nog niet verantwoord.

Szymanski zal het middenveld gaan vormen samen met Mats Wieffer en Orkun Kökcü. Dit zal ten koste gaan van Javairo Dilrosun, die waarschijnlijk op de bank begint. Voorin blijft Slot dus vasthouden aan het trio Alireza Jahanbakhsh, Santiago Gimenez en Oussama Idrissi. Als breekijzers heeft Slot naast Dilrosun dan ook nog de Brazilianen Igor Paixao en Danilo op de bank.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökcü; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.