'Ten Hag en Manchester United denken aan transferdeal met Chelsea'

'Ten Hag en Manchester United denken aan transferdeal met Chelsea'

9 maart om 15:59
Laatste update: 9 maart om 16:07

Mason Mount kan Chelsea inruilen voor Manchester United. Althans, dat speelt volgens The Guardian. Erik ten Hag is gecharmeerd van de 24-jarige Engelsman.

Manchester United greep afgelopen zomer naast Frenkie de Jong, maar wist zich wel te versterken met Casemiro en Christian Eriksen en is van plan om na dit seizoen nog een middenvelder naar Old Trafford te halen. Mount geldt - naast Jude Bellingham van Borussia Dortmund - als een serieuze optie.

De contractonderhandelingen tussen Mount en Chelsea zitten muurvast, waardoor zijn toekomst in Londen hoogst onzeker is. Manchester United tast de mogelijkheden af om hem in de zomer voor een relatief zachte prijs op te halen. Zijn prijskaartje wordt geschat op 56 miljoen euro. Mount, die in het seizoen 2017/2018 uitkwam voor Vitesse, wordt ook in verband gebracht met Manchester City.

Op de achtergrond aast United ook op Harry Kane. De spits van Tottenham Hotspur zou kunnen vertrekken, nu hij dit seizoen weer naast alle prijzen gaat grijpen. Victor Osimhem (Napoli) wordt door The Guardian genoemd als alternatief.