Enkele dissonant bij machtig Feyenoord: 'Heeft weer een dag dat hij er niet inzit'

Enkele tegenvaller bij machtig Feyenoord: 'Heeft een dag dat hij er niet inzit'

9 maart om 22:04
Laatste update: 9 maart om 22:24

Feyenoord laat in de eerste helft tegen Shakhtar Donetsk zien dat ze de sterkere ploeg zijn, maar de Rotterdammers zetten het nog niet om in kansen. Wim Kieft spot aan tafel bij RTL ook één speler bij Feyenoord, die het juist niet laat zien tegen de Oekraïense club.

Volgens Kieft zit Oussama Idrissi er nog niet lekker in vandaag. "Hij is heel wispelturig. Idrissi heeft vandaag weer zo’n dag dat hij er niet lekker in zit", oordeelt Kieft in de rust van het duel. Toch hoopt hij dat de Rotterdammers aan de bal ook de rug rechten na rust. "Feyenoord houdt wel goed de druk erop. Shakthar komt niet op hun helft, maar ik vind ze in balbezit vrij impulsief."

Ook Kees Jansma zou Feyenoord een stuk gevaarlijker willen zien na rust. "Het is een heel rustige wedstrijd voor Feyenoord. Overtuigende kansen waren er niet echt. Een echte kans is er niet geweest. Feyenoord is veel meer aan de bal, maar het krijgt geen vervolg. Het lijkt wel alsof er geen noodzaak is. Feyenoord is nu dominant zonder dwingend te zijn, want de tegenpartij heeft niks in te brengen."