NAC ruikt bloed in periodestrijd en KKD-topscorer pakt vorm: check het KKD-rijtje!

10 maart 2023 om 17:00

ADVERTORIAL – Vrijdagavond staat er weer een speelronde in de Keuken Kampioen Divisie op het programma, en dat is er niet zomaar een. Na vanavond weten we welke club de derde periodetitel in ontvangst mag nemen, met Almere City als favoriet. VoetbalPrimeur heeft weer drie mooie tips voor je uitgezocht die je kan spelen op Unibet.

Willem II – PEC Zwolle: er vallen minimaal drie doelpunten in de wedstrijd (1.80)

Met Willem II tegen PEC Zwolle staat er vrijdagavond een voormalig Eredivisie-affiche op de rol. Het is een duel tussen de nummer vijf en de koploper van de KKD. De Tilburgers mogen hun borst nat maken voor het aanvalsgeweld van de Blauwvingers, die weer voor heerst in actie komen na de monsterzege ten koste van FC Den Bosch. Een week geleden won PEC met liefst 13-0 van de Brabanders, die kort daarna afscheid namen van trainer Jack de Gier.

Het vele aantal doelpunten dat Zwolle afgelopen week maakte bewijst dat het aanvallend wel goed zit met de ploeg van Dick Schreuder. Die zullen wel een Willem II treffen dat er op gebrand is om te winnen. Bij slechte resultaten van Almere City, NAC en ADO Den Haag kunnen ze in theorie nog de derde periode pakken. Op Unibet is de odd van 1.80 voor minimaal drie doelpunten in de wedstrijd dan ook een mooie om te spelen.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak €40 aan Free Bets!

NAC Breda – MVV Maastricht: NAC wint en beide teams scoren (2.80)

Met NAC tegen MVV treffen de nummers negen en zeven van de KKD-ranglijst elkaar. Voor de club uit Breda staat er vrijdagavond veel op het spel. De Brabanders staan één punt achter Almere City in de race om de derde periodetitel en profiteren bij een overwinning van een eventuele misstap van de club uit Flevoland, die het tegen Jong FC Utrecht opnemen.

Sinds Peter Hyballa aan het roer staat bij NAC, werd er geen thuiswedstrijd meer verloren in de KKD. Een andere bijzondere statistiek is dat de club uit Breda nogal last heeft met het houden van de nul. De laatste keer dat de club het veld af stapte met een clean sheet, dateert alweer van 22 oktober 2022. Voor een overwinning van NAC in combinatie met een doelpunt van MVV krijg je 2.80 op Unibet.

Roda JC – Telstar SC: Dylan Vente maakt een doelpunt (2.28)

Het duel tussen Roda en Telstar is er een tussen de nummer tien en twaalf van de KKD. De club uit Limburg maakte afgelopen maandag met een overwinning op Jong FC Utrecht een eind aan de negatieve reeks van drie verloren wedstrijden op rij. Daarin speelde Dylan Vente – de topscorer van de KKD – een hoofdrol. De spits was goed voor twee doelpunten in de 1-3 overwinning.

Laat Telstar nu een club zijn die recentelijk nog met grote cijfers is verslagen. Eind februari verloor de club uit IJmuiden nog met 7-0 van Heracles Almelo. Schiet Vente er minimaal één in tegen Telstar? Dan krijg je 2.28 op Unibet.

Meer Keuken Kampioen Divisie-odds

Naast Willem II – PEC Zwolle, NAC Breda – MVV en Roda JC – Telstar zijn er nóg zeven wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie vrijdagavond. In onderstaande widget staan de drie meest gekozen bets van alle Unibet-spelers. Speel ze los of samen in een rijtje voor 26.08 keer je inzet! Klik op de 'Speel Mee'-knop en de bets verschijnen direct op je wedformulier bij Unibet.

Weddenschappen:

<iframe style="border:1px solid #E8E8E8" width="100%" height="450"></iframe>

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust