'Messi kan Ronaldo volgen naar Saudi-Arabië en krijgt megasalaris voorgeschoteld'

'Messi kan Ronaldo volgen naar Saudi-Arabië en krijgt megasalaris voorgeschoteld'

15 maart - 14:28 Laatste update: 14:38
42

Nieuws uit Spanje: Al-Hilal, de huidige nummer vier van Saudi-Arabië, bereidt een bod voor op Lionel Messi. Volgens Marca wil de concurrent van Al Nassr, waar Cristiano Ronaldo actief is, 'alles uit de kast halen'.

Marca was eind vorig jaar het eerste medium dat de interesse van Al Nassr in Ronaldo naar buiten bracht. Woensdag bericht de sportkrant over een mogelijke stap naar Saudi-Arabië van de andere levende voetballegende: Messi. Al-Hilal wil de 35-jarige Argentijn naar verluidt een salaris van 220 miljoen euro per jaar aanbieden.

Op dit moment kan een deal nog niet afgerond worden. Wegens opgelegde sancties door FIFA mag Al-Hilal pas in de zomer weer spelers aantrekken. Het contract van Messi bij Paris Saint-Germain loopt komende zomer af, al is er een optie voor een extra seizoen in de verbintenis opgenomen. Het is nog onduidelijk waar Messi zelf zijn carrière wil voortzetten.

Al-Hilal is een grote naam in het Midden-Oosten. In februari ging de club in de finale van het WK voor clubs met 5-3 onderuit tegen Real Madrid.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie