Liverpool gaat voor remontada tegen Real Madrid, maar vreest Koninklijke schutters

Liverpool gaat voor remontada tegen Real Madrid, maar vreest Koninklijke schutters

15 maart - 16:00
0

ADVERTORIAL – Woensdagavond vechten Real Madrid en Liverpool uit wie zich samen met Eintracht Frankfurt of Napoli als laatste clubs voor de kwartfinales van de Champions League plaatsen. Aan de Engelsen de opdracht om het spel te gaan maken, terwijl de Spanjaarden de poort vooral dicht moeten houden. Unibet heeft mooie odds voor de schietende middenvelders van Real Madrid!

Hoe Real Madrid Anfield veroverde

Drie weken geleden stonden Liverpool en Real Madrid al tegenover elkaar op Anfield. The Reds hadden een droomstart, met doelpunten van Darwin Núñez en Mohamed Salah binnen het kwartier. De vreugde die los kwam bij het overgrote rode deel op de tribune was van korte duur. Nog voor rust kwam De Koninklijke via Vinícius Júnior langszij, waar het niet bij bleef. In het tweede bedrijf werden de Spanjaarden bij de hand genomen door Karim Benzema, de man die zich de laatste jaren me zijn doelpunten nogal thuis voelt in het miljardenbal. Een 2-5 einduitslag verscheen na negentig minuten op het scorebord, wat de return een heel lastige opgave maakt voor Liverpool.

De schietende prinsen van De Koninklijke

Het spelbeeld dat zich woensdagavond naar verwachting gaat ontvouwen is als volgt: Liverpool zal moeten komen en Real Madrid gaat tegenhouden. Laat dat nou net iets zijn wat de Madrilenen al vaak hebben bewezen goed te kunnen. Coach Carlo Ancelotti heeft daar meestal één belangrijke troef voor in handen: Federico Valverde. De Uruguayaan staat erom bekend dat hij een all-round speler is, die vooral tijdens belangrijke wedstrijden als rechtsbuiten wordt geposteerd. Buiten dat hij in verdedigend opzicht hard werkt, draagt hij ook aanvallend zijn steentje bij.

Valverde is dit seizoen na Karim Benzema, Vinícius Júnior en Rodrygo de speler van Real Madrid die gemiddeld het vaakst schiet. De statistieken wijzen uit dat hij dit seizoen gemiddeld zo’n 2.1 keer per wedstrijd het doel van de tegenpartij onder vuur neemt. Dat geldt ook voor zijn twee kompanen die een linie terug spelen: Luka Modric en Toni Kroos. Het ervaren duo schiet ook graag, maar met gemiddeld 1.1 keer per wedstrijd doen ze dat wat minder vaak dan Valverde.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak €40 aan Free Bets!

De odd

Unibet staat bekend haar het grote aanbod aan weddenschappen voor schoten van spelers. Zo ook voor Valverde, Modric en Kroos. Zo krijg je voor Valverde 2.20 wanneer hij één keer op doel schiet en 2.40 wanneer hij twee keer een schot lost, die dan niet perse binnen de palen hoeft te zijn. Bij Modric en Kroos geldt voor ze dat je alleen op één schot op doel kan wedden. Voor de Kroaat staat die quotering op 3.30, terwijl je voor de Duitser zelfs 3.50 krijgt wanneer dit daadwerkelijk gebeurt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s