Van der Vaart ziet 'absolute uitblinker' bij Ajax: 'De spelers raken weer in vorm'

Van der Vaart ziet 'absolute uitblinker' bij Ajax: 'De spelers raken weer in vorm'

16 maart - 12:52
185

Rafael van der Vaart is ervan overtuigd dat Ajax de Klassieker aantaande zondag in zijn voordeel beslist. De 109-voudig Oranje-international denkt dat de wedstrijd tegen Feyenoord cruciaal is voor de Amsterdammers.

De voorsprong op de ranglijst bedraagt drie punten in het voordeel van Feyenoord. Als Ajax wint, neemt de ploeg van John Heitinga de koppositie over. "Wat ik denk? Dat Ajax de klassieker met 3-0 gaat winnen. Ajax heeft individueel de betere spelers", zegt Van der Vaart tegen Ajax Life. "Het wordt ook gewoon tijd dat ze dat weer een keer goed laten zien. Zeker voor eigen publiek. De spelers – zoals Dusan Tadic en Steven Bergwijn – raken ook weer in vorm. Mohammed Kudus vind ik momenteel de absolute uitblinker."

Van der Vaart beschouwt de Klassieker in alle opzichten als cruciaal. "Ik kijk er wel zo naar, ja. Zeker als Ajax verliest. Dat mag sowieso niet gebeuren. Dan is het wel gespeeld, zeker als je kijkt naar de programma's van beide ploegen. Als Ajax wint, is het ook cruciaal." In dat geval gaan de Amsterdammers op doelsaldo over Feyenoord heen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie