Vrolijke Isimat-Mirin laat serieuze kant zien bij Vitesse: 'Zijn te afwachtend'

Vrolijke Isimat-Mirin laat serieuze kant zien bij Vitesse: 'Zijn te afwachtend'

18 maart - 10:33 Laatste update: 12:03
26

Nicolas Isimat-Mirin is weer terug in de Eredivisie na zijn eerdere succesvolle periode bij PSV. De Fransman helpt nu zijn oude trainer Phillip Cocu om Vitesse weer op de rit te krijgen. De aanstekelijkheid van Isimat-Mirin is in ieder geval niet minder geworden nu hij weer terug in Nederland is.

Veel PSV-fans zullen de beelden nog wel kennen. Isimat-Mirin die tijdens de huldiging van de Eindhovenaren liedjes zingt, of het legendarische interview waarin de Fransman het naar eigen zeggen een tikkeltje warm had. Toch heeft Isimat-Mirin ook een bloedserieuze kant die hij op het veld graag laat zien. "We moeten nóg harder werken en nóg gefocuster zijn", vertelt de Fransman in gesprek met de Telegraaf. "We moeten power en grinta laten zien. We moeten vechten voor elk duel, overal op het veld."

Toch loopt zijn periode bij Vitesse nog niet helemaal zoals de mandekker had gewild. De gewenste reeks overwinningen kwam er nog niet en dat wil Isimat-Mirin graag anders zien. "We moeten nog beter anticiperen op de tegenstander. Soms zijn we te afwachtend. En je ziet dat het vertrouwen minder is na een paar teleurstellende resultaten. Wij moeten dat zien om te keren. We moeten met moed spelen en echt durven voetballen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie