Verloofde van Gimenez in Feyenoord-shirt tussen Ajax-fans: ‘Wij waren erbij'

Verloofde van Gimenez in Feyenoord-shirt tussen Ajax-fans: ‘Wij waren erbij'

20 maart om 07:29
Laatste update: 20 maart om 08:36

Bij de Klassieker in Amsterdam was zondagmiddag tóch een supporter in Feyenoord-shirt aanwezig. Het was niemand minder dan Fer Serrano, de verloofde van Santiago Gimenez.

Gehuld in een Feyenoord-shirt, verstopt onder een lange jas, zat Serrano in de Johan Cruijff Arena tussen de Ajax-supporters. Ze zag Gimenez al na vijf minuten scoren. Feyenoord versloeg Ajax uiteindelijk met 2-3 en boekte daarmee de eerste zege in Amsterdam sinds 2005.

"Iedereen in het stadion was voor Ajax, behalve wij", vertelde Serrano trots aan haar 277.000 volgers op Instagram. "De duels tussen Feyenoord en Ajax zijn de enige wedstrijden in Nederland waar geen uitsupporters welkom zijn. Het kan er heel agressief aan toegaan, ze hebben echt een hekel aan elkaar. Er zijn de vorige keer heel veel arrestaties geweest en nu zijn uitfans niet meer welkom, maar we zijn nu toch naar binnen geglipt. Er was verder echt niemand van Feyenoord, maar wij waren erbij."

De verloofde van Gimenez deelde ook beelden van de reis naar Amsterdam, toonde haar Feyenoord-shirt voor de Johan Cruijff Arena en filmde zelfs even de vroege goal van Gimenez, waarna ze fluisterend probeerde te juichen.