Lovende woorden voor Martínez bij United: 'Ja, ik ben diep onder de indruk'

Lovende woorden voor Martínez bij United: 'Ja, ik ben diep onder de indruk'

30-03-2023 12:26
13

Lisandro Martínez ontvangt prachtige woorden van Manchester United-icoon Gary Pallister. De 57-jarige voormalig verdediger ziet in de Argentijn de toekomstig aanvoerder van The Mancunians.

Aanvankelijk was Pallister nog niet overtuigd van Martínez. "Toen ik hoorde dat we een centrale verdediger van 1 meter 75 hadden gecontracteerd, trok ik mijn wenkbrauwen op", zegt hij tegen Manchester Evening News. "Daarna zag ik hem de eerste wedstrijd spelen tegen Brentford-spits Ivan Toney en daar werd ik sceptisch van. Het was niet een ideaal moment voor hem om te debuteren."

"Maar los van dat duel, is hij grandioos. Hij heeft dezelfde vechtersmentaliteit als Steve Bruce en Nemanja Vidic", vervolgt Pallister. "De fans zijn gecharmeerd van hem. Martínez laat zijn emotie zien en beschikt over een uitstekende pass." De clubicoon ziet Martínez met Raphaël Varane de komende jaren het hart van de defensie vormen bij United. "Ik zie hem in de toekomst als een kandidaat voor het aanvoerderschap. Ik heb niets dan positieve dingen te zeggen over Martínez. Ja, ik ben diep onder de indruk."