'De Gea slaat eerste contractvoorstel United af en vertelt intentie voor toekomst'

'De Gea slaat eerste contractvoorstel United af en vertelt intentie voor toekomst'

30-03-2023 21:12 Laatste update: 21:34
6

David De Gea heeft zijn eerste contractverlenging bij Manchester United afgeslagen, meldt The Athletic. Toch lijkt het er niet op dat manager Erik ten Hag op zoek moet naar een nieuwe keeper voor volgend seizoen, want de Spanjaard gaf ook aan dat hij het naar zijn zin heeft bij de club.

De Gea staat al sinds 2011 onder de lat bij Manchester United en speelde meer dan 525 duels voor de club. Nog steeds is hij op zijn gemak in Engeland. "Ik ben hier al zo lang en ik geniet er elk moment van. Het is zo fijn om hier te zijn en het is een grote club. Ik hou echt van iedereen hier en ik ben heel gelukkig." Ook dit seizoen is De Gea weer de vaste doelman tijdens het eerste seizoen van Ten Hag in Manchester.

Nadat donderdagmiddag naar buiten kwam dat De Gea zijn eerste contractverlenging weigerde, staken er geruchten op over een vertrek van de doelman. "Dat is al jaren zo dat er bij deze club veel geruchten zijn, maar wij als spelers focussen ons gewoon op de wedstrijden. Zeker die van komende zondag, dat is een heel belangrijke  voor ons omdat we in de top vier willen eindigen." Zondag speelt Manchester United tegen concurrent Newcastle United.