'Schrikken voor Feyenoord-tegenstander Roma: 100 miljoen voor diensten Mourinho'

'Schrikken voor Feyenoord-tegenstander Roma: 100 miljoen voor diensten Mourinho'

13-04-2023 09:57 Laatste update: 15:56
32

Al-Nassr hoopt AS Roma-coach José Mourinho te strikken voor een astronomisch bedrag. De Portugees is de beoogde opvolger van de vertrokken hoofdtrainer Rudi Garcia, maar de Saoedi-Arabische club weet dat dit geen makkelijk karwei wordt. Dat meldt het Spaanse AS.

Al-Nassr wil een megabedrag op tafel leggen om Mourinho te overtuigen. The Special One krijgt een speciaal bedrag en verdient een rijkelijke honderd miljoen in twee jaar als hij tekent voor de club. Deze overstap zou een onderonsje betekenen met oude bekende Cristiano Ronaldo, waarmee Mourinho bij Real Madrid werkte. De Roma-coach is daarentegen lastig over te halen en heeft vorige maand ook 'nee' gezegd tegen een handvol Premier League-clubs en Europese gigant Paris Saint-Germain. Ook zit de hoofdtrainer in een cruciale fase van het seizoen met Roma, dat strijdt om de Europa League-titel en de top-vier plekken in de Serie A.

Wedden

Meer odds

Roma speelt op donderdagavond om 18.45 uur in de Europa League tegen Feyenoord. De Romeinen treffen de Rotterdammers in een kolkende Kuip. Volgende week donderdag vindt de return in Rome plaats. In de Italiaanse competitie presteert I Giallorossi verdienstelijk en bevindt het zich op de derde plaats met 53 punten.