'Ik heb intern gehoord dat Feyenoord 40 tot 45 miljoen verwacht voor Kökcü'

'Ik heb intern gehoord dat Feyenoord 40 tot 45 miljoen verwacht voor Kökcü'

13-04-2023 19:50
81

Feyenoord verwacht deze zomer de hoofdprijs te vangen voor Orkun Kökcü. Dat vertelt Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee. De 22-jarige middenvelder staat naar verluidt in de belangstelling van onder meer Benfica en Manchester United.

"Ik heb intern gehoord dat Feyenoord een bedrag van 40 tot 45 miljoen euro verwacht voor Kökcü", zo vertelt Genee tijdens de voorbeschouwing op Veronica. Wim Kieft reageert enigszins verrast. "Ik vind het veel geld, maar dit soort bedragen worden tegenwoordig wel betaald vanuit Engeland. Je moet mazzel hebben."

Wedden

Meer odds

Toch twijfelt de analist of Kökcü er goed aan doet om naar de club van manager Erik ten Hag te vertrekken. "Ik vind United nog wel iets te hoog gegrepen in deze fase van zijn carrière. Natuurlijk zeg je geen nee tegen Manchester United, maar ik zou eerder naar een club als Brighton gaan. Dat is de nummer zeven."

Kees Jansma sluit zich bij Kieft aan. "Ik zou eerst een tussenstap maken in Italië en daarna naar Engeland gaan. Ik ben een beetje bang voor het tempo." Naast Kökcü is er onder meer veel belangstelling voor Santiago Gimenez.