The Mirror: Ten Hag stuurde scouts naar Klassieker voor Feyenoord-duo

Brits gerucht: Manchester United laat oog vallen op twee Feyenoorders

8 april 2023 om 22:40
Laatste update: 9 april 2023 om 08:40

Manchester United en Erik ten Hag hebben hun oog laten vallen op Feyenoorders Orkun Kökcü en Santiago Gimenez. Dat meldt The Mirror. Volgens de boulevardkrant was een leger scouts aanwezig tijdens de clash met Ajax in de halve finale van de KNVB Beker.

Naast Manchester United hadden ook Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion, Leicester City, West Ham United en Brentford scouts zitten in De Kuip. Datzelfde geldt voor andere Europese clubs zoals Borussia Dortmund, Atlético Madrid, AS Monaco, Olympique Lyon, Wolfsburg en Sevilla. The Mirror weet dat vooral Kökcü en Gimenez scherp in de gaten werden gehouden.

De 22-jarige middenvelder en de 21-jarige spits hebben een groot aandeel in het succes van Feyenoord, dat afstevent op de landstitel en in de kwartfinale van de Europa League staat. The Mirror schrijft dat Benfica een bod van 35 miljoen euro voorbereidt op Kökcü, maar ook United zit nu op het vinkentouw. Ten Hag kent de Turks international goed vanwege zijn tijd in de Eredivisie en denkt dat hij met zijn techniek en agressieve speelstijl goed op Old Trafford past.

Ook Gimenez weet steeds vaker uit te blinken. Zijn prijskaartje van iets meer dan twintig miljoen euro wordt 'een koopje' genoemd.