'Schuurs kan nu al prachtige transfer maken, Torino wil Ajax-som verdubbelen'

'Schuurs kan nu al prachtige transfer maken, Torino wil Ajax-som verdubbelen'

17 april 2023 om 12:23

Newcastle United heeft serieuze interesse in Perr Schuurs. De Nederlandse stopper maakt indruk bij Torino, waardoor The Magpies van plan lijken om een bod te gaan doen. Dat meldt Gianluca Di Marzio, die ook de naam van Liverpool noemt.

De doorgaans betrouwbare Di Marzio schrijft dat Newcastle een oogje heeft op Schuurs, die op St. James Park herenigd kan worden met Sven Botman. De twee verdedigers kennen elkaar al van Ajax en Jong Oranje. Het lijkt er zelfs op dat Newcastle, dat strijdt om een plekje in de Champions League, al wil gaan bieden op Schuurs.

Torino wil de jeugdinternational echter niet zomaar na één seizoen laten gaan. De club betaalde afgelopen zomer zelf nog veertien miljoen euro aan Ajax voor de stopper. Nu zou het zelf minimaal het dubbele van dat bedrag willen zien.

Schuurs wordt ook opnieuw gelinkt aan Liverpool. De Engelse grootmacht toonde al interesse toen de lange verdediger doorbrak bij Ajax. Di Marzio maakt echter niet duidelijk of The Reds ook concreet zijn voor Schuurs, die in no time een belangrijke kracht is geworden bij Torino. De club staat nu elfde in de Serie A.