'Bij AS Roma gaan we niet zitten huilen bij een paar problemen'

'Bij AS Roma gaan we niet zitten huilen bij een paar problemen'

19-04-2023 20:13
26

Het blijft nog een vraag welke elf spelers er donderdag aan de aftrap staan bij AS Roma tegen Feyenoord. Voor trainer José Mourinho is het in ieder geval niet belangrijk wie er wel en niet fit zijn, als de elf mannen aan de aftrap maar uiterst gemotiveerd zijn.

"Als zij niet kunnen spelen, dan zullen andere spelers op het veld hun best doen", vertelt Mourinho na een vraag van ESPN over de fitheid van onder andere Paulo Dybala. "Ik ben er niet zeker van of Dybala en Tammy Abraham beschikbaar zijn. Het is überhaupt nog niet duidelijk of ze kunnen starten, op de bank zitten of er helemaal niet bij zijn."

De Argentijn Dybala raakte in de heenwedstrijd geblesseerd, maar kon deze week de groepstraining weer hervatten. Abraham was na het duel met Udinese niet helemaal okselfris.

Voor Mourinho telt in ieder geval maar één ding. Niet welke spelers aan de aftrap staan, maar dat de elf die donderdag spelen beslissend zijn. "Natuurlijk hebben we in Rotterdam verloren, maar zondag wonnen we weer. Dat is belangrijk, om na een verlies snel weer de blijdschap van een overwinning te voelen. Wij gaan niet zitten huilen bij een paar problemen."