Staf van Mourinho door mangel gehaald: 'Ze naaien elkaar op, met hem op apenrots'

Staf van Mourinho door mangel gehaald: 'Ze naaien elkaar op, met hem op apenrots'

22-04-2023 11:01
72

José Mourinho liet zich na de wedstrijd van AS Roma tegen Feyenoord compleet gaan tegen zijn collega Arne Slot. Dat is ook Emile Schelvis niet ontgaan. De Serie A-kenner van Ziggo Sport vertelt bij de podcast #DoneDeal van VoetbalPrimeur dat hij niet verbaasd is door de capriolen van de Portugees.

"Ik appte nog naar de commentator donderdag, wist je dat dit de twaalfde uitsluiting was van een lid van de bank van AS Roma", vertelt de commentator in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ze naaien elkaar natuurlijk allemaal op met Mourinho zelf bovenop de apenrots. Het is natuurlijk wel extreem als ook die assistent al drie keer weggestuurd is. Maar ook de fysiotherapeut, de keeperstrainer, de fysiektrainer en de teamarts wel eens. Waar gaat dat nog over joh? Niet normaal."

Volgens Schelvis is er bij Mourinho geen houden meer aan als hij aan een wedstrijd begint. "Je krijgt bij hem wel waar voor je geld. Hij zoekt overal de confrontatie als dat moet. Of dat nou met het publiek is, met de scheidsrechter, tegenstander of zelfs zijn eigen spelers. Hij heeft natuurlijk Rick Karsdorp en Nicolo Zaniolo ook voor de bus gegooid. Hij creëert altijd een situatie, waarin hij eigenlijk groter wordt dan de club waar hij voor werkt."

#DoneDeal is terug! Met in de eerste aflevering een hoofdrol voor gast Emile Schelvis, doelwitten van Ajax, Feyenoord en PSV, een terugblik op AS Roma en transferperikelen in de Serie A. Luister hieronder de hele aflevering!