'Italiaanse top wordt vrolijk van prijskaartje en richt pijlen op Danilho Doekhi'

'Italiaanse top wordt vrolijk van prijskaartje en richt pijlen op Danilho Doekhi'

25-04-2023 14:55 Laatste update: 16:03
18

Danilho Doekhi wordt in de gaten gehouden door de Italiaanse top. Internazionale wil de verdediging omgooien, maar ook SSC Napoli heeft een oogje op de Bundesliga-revelatie en wil de verdediger in de zomer overnemen van FC Union Berlin. Dat melden Italiaanse media, waaronder Corriere dello Sport. 

Doekhi kwam afgelopen zomer transfervrij over van Vitesse en heeft sindsdien naam gemaakt bij Union Berlin. De boomlange verdediger staat in de belangstelling van Internazionale, waar Milan Skriniar hoogstwaarschijnlijk vertrekt en de Nederlander Stefan de Vrij een aflopend contract heeft. Naar verluidt is hij een interessant doelwit door zijn prijskaartje van vijftien miljoen euro. Dat valt te behappen voor Inter, dat financieel in een moeilijke situatie zit.

De Milanezen kunnen wel stevige concurrentie verwachten. Ook Serie A-koploper Napoli mengt zich in de strijd om Doekhi's handtekening. Trainer Luciano Spalletti kan centraal achterin beschikken over Juan Jesus, Amir Rrahmani en Kim Min-Jae. Die laatste wordt echter felbegeerd door Engelse topclubs als Manchester United, Liverpool en Tottenham Hotspur. Mocht de Zuid-Koreaan vertrekken, dan geldt Doekhi als interessante optie voor de aanstaande landskampioen.