Tot 100x je inleg bij twee goals in bekerfinale

Nog één keer strijd tussen PSV en Ajax: tot 100x je inleg bij minstens twee goals!

30 april om 11:00
Laatste update: 30 april om 00:25

ADVERTORIAL - Ajax en PSV staan zondag nog één keer tegenover elkaar in de finale van de KNVB Beker. Voor beide ploegen geldt het als de laatste strohalm om nog een prijs binnen te slepen. Bookmaker JACKS.NL heeft een fraaie actie voor nieuwe spelers: vallen er twee of meer doelpunten in de finale? Dan pak je tot 100x je inleg!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via één van de links in dit artikel en maak een account aan. Na de verificatie doe je een storting om de boost vrij te spelen.  Stort €20 of meer voor de x50 boost. Voor de x100 boost stort je €100 of meer. Ga na je storting naar de website PSV - Ajax en zet in op 'Totaal aantal doelpunten: meer dan 1.5'. 

De maximale inzet voor de bet bedraagt €1, waarmee je €100 bij elkaar kan spelen! Zorg dat je specifiek voor de bovenstaande bet kiest, anders treedt de boost niet in werking. Zorg er ook voor dat je de boost aanvinkt in je betslip rechtsonderin. Let op: de bet 'Totaal aantal doelpunten' werkt middels een slider. Zorg dat de slider op 1.5 staat zoals in de bovenstaande afbeelding!

Maken PSV en Ajax er wederom een voetbalfeest van en vallen er twee of meer goals? Dan pak je 100x je inleg! Wordt er een nipte overwinning geboekt of wordt de reguliere speeltijd doelpuntloos afgesloten? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust