Ten Hag over transfertargets

Ten Hag draait er niet omheen: 'Op die positie hebben wij een tekort'

30 april om 10:25
Laatste update: 30 april om 11:07

Erik ten Hag heeft dit seizoen niet vaak over een spits kunnen beschikken en hoopt in de zomer een nieuwe aanvaller naar de club te halen. De Nederlander is op koers om een Champions League-ticket binnen te slepen en weet dat de aanval moet worden versterkt.

United speelt zondagmiddag tegen Aston Villa en blikt terug op zijn gebrek aan spitsen. "Het is geen geheim dat we dit seizoen vaak geen nummer 9 haddenen. Cristiano Ronaldo vertrok, Anthony Martial en Jadon Sancho waren vaak niet beschikbaar. Dan heb je een tekort aan aanvallers. Met minder spelers moeten we heel veel wedstrijden afwerken. In de voorhoede hebben de spelers nodig die de selectie versterken."

Martial is sinds begin april weer op het veld te vinden en ook Sancho speelt inmiddels, maar laatstgenoemde maakte onlangs wel bekend heimwee te hebben naar Borussia Dortmund, zijn oude club. Onder meer Harry Kane wordt veelal in verband gebracht met Manchester UnitedThe Red Devils kunnen zondag met een overwinning de vierde plek zo goed als zeker veiligstellen.