United heeft contractnieuws: 'Met steun van Ten Hag ontwikkel ik me elke dag'

United heeft contractnieuws: 'Met steun van Ten Hag ontwikkel ik me elke dag'

28-04-2023 15:38 Laatste update: 15:53
9

Alejandro Garnacho heeft zijn contract verlengd bij Manchester United. De Argentijnse aanvaller lag nog vast tot medio 2024 op Old Trafford, maar daar heeft hij nu nog vier jaar aan toegevoegd.

United maakt vrijdagmiddag bekend dat Garnacho zijn contract tot medio 2028 heeft verlengd. Het nieuws hing al even in de lucht, maar is nu ook officieel. The Red Devils zijn Real Madrid daarmee te slim af: De Koninklijke had namelijk ook een oogje op Garnacho, die met zijn nieuwe contract ook flink meer zal gaan verdienen.

Het achttienjarige talent is dit seizoen doorgebroken onder Ten Hag. Daardoor kan de Nederlandse manager op mooie woorden van Garnacho rekenen. "De manager en zijn technische staf hebben me op alle mogelijke manieren geholpen om beter te worden. Met hun steun ontwikkel ik me elke dag, zodat ik het team kan helpen om succesvol te zijn", zegt Garnacho in gesprek met de clubkanalen.

Eerder op vrijdag kwam de buitenspeler ook al in het nieuws. Garnacho wilde graag deelnemen aan het WK onder 20, maar Ten Hag heeft daar niet mee ingestemd. Daardoor zal de jeugdinternational de rest van het seizoen gewoon afwerken in Manchester.