Buitenspel: Ihattaren stapt in huwelijksbootje: 'Mr. en Mrs. Ihattaren'

Buitenspel: Ihattaren stapt in huwelijksbootje: 'Mr. en Mrs. Ihattaren'

3 mei om 11:57

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

'Mr. en Mrs. Ihattaren'
Mohamed Ihattaren is in het huwelijksbootje gestapt met Yasmine Driouech. Op Instagram toont het kersvers echtpaar de trouwringen. Dat Ihattaren met Driouech getrouwd is, is opmerkelijk te noemen. Een halfjaar geleden strandde de relatie tussen de twee, nadat ze destijds al verloofd waren.

'Mr. & Mrs. Ihattaren', schrijft hij op social media. Ihattaren heeft recent zijn huis in Vleuten te koop gezet. Volgens diverse media is hij van plan om met zijn vrouw naar Dubai te verhuizen. Het is onduidelijk of, en waar, Ihattaren momenteel voetbalt. Sinds hij voor het eerst een relatie met Driouech kreeg, ging de voetbalcarrière van Ihattaren bergafwaarts. Zo werd hij gelinkt aan het criminele milieu en liep zijn periode bij Ajax op niets uit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yasmine (@iitsyasmine)