Spurs denkt aan Xabi Alonso

Spurs vindt na Slot en Nagelsmann nieuwe kandidaat: Bundesliga-trainer in beeld

3 mei om 18:35

Er is weer een nieuwe kandidaat opgedoken als mogelijke nieuwe manager van Tottenham Hotspur. Volgens Sky Sports denkt de Premier League-club nu ook aan Xabi Alonso.

Tottenham nam dit seizoen al afscheid van zowel Antonio Conte als interim-trainer Christian Stellini. Ryan Mason neemt voor de rest van deze voetbaljaargang de honneurs waar. 

Volgend seizoen zal er echter een nieuwe manager voor de ploeg staan. Even leek Julian Nagelsmann topkandidaat, maar volgens The Telegraph zijn die onderhandelingen op een struikelblok gestuit vanwege de onzekerheid over de rol van de technisch directeur. Een andere naam die vaak in één adem wordt genoemd met Spurs is die van Arne Slot, die komende zondag met Feyenoord kampioen kan worden.

De vermeende afzegging van Nagelsmann betekent niet dat Spurs nu vol inzet op Slot. Volgens het Engelse medium is Alonso nu ook in beeld. De oud-speler van onder meer Liverpool en Real Madrid beleeft een succesvol eerste jaar als trainer bij Bayer Leverkusen, en dat lijkt te zijn opgevallen.