PEC verlengt met Vellios

PEC verlengt met gewaardeerde aanvaller: 'Vanaf dag één publiekslieveling'

4 mei om 12:44
Laatste update: 4 mei om 12:51

PEC Zwolle is erin geslaagd Apostolos Vellios langer aan de club te verbinden. De 31-jarige aanvaller verlengt zijn contract tot 2025 met een optie tot een derde seizoen. 

PEC meldt het nieuws donderdagmiddag via de officiële kanalen. De Griekse spits kwam in de zomer over van het Griekse PAS Lamia en zegt het plezier in voetbal te hebben terechtgevonden bij De Blauwvingers. "Vanaf dag één dat ik hier ben is er iets magisch gaande. De supporters begonnen uit het niets mijn naam te zingen en zijn daar iedere week mee doorgegaan", stelt Vellios op de clubsite. "Het is heel bijzonder om als nieuwkomer zó te worden toegezongen. Zelf heb ik dit seizoen heel veel plezier in het voetbal."

De aanvaller kan niet wachten om aan de slag te gaan in de Eredivisie. "Dit is een groep met veel individuele klasse, maar ook als team hecht en ijzersterk. Nu de promotie binnen is, wil ik niets liever dan kampioen worden met PEC Zwolle om volgend seizoen in de Eredivisie te spelen."

Technisch directeur Marcel Boudesteyn is blij de Griek te kunnen behouden. "Tolis is van grote waarde dit seizoen. Op het veld en de tribunes heeft iedereen dat kunnen zien en horen. Het is geweldig dat Tolis in Zwolle het plezier in voetballen weer heeft gevonden en het ook privé naar zijn zin heeft. Dat komt ook mede door onze supporters die hem vanaf de eerste dag hebben omarmd."