'Feyenoord wordt hem denk ik niet meer, Twente zou wel bij me passen'

'Feyenoord wordt hem denk ik niet meer, Twente zou wel bij me passen'

6 mei om 09:37

Derry John Murkin hoopt deze zomer een nieuwe stap in zijn carrière te zetten. De 23-jarige linksback van FC Volendam ziet zichzelf wel in de subtop van de Eredivisie spelen, maar ook een terugkeer naar Engeland trekt hem.

Voor Murkin is het de ultieme droom om ooit voor Liverpool te spelen, de club waar zijn vader groot fan van is. "Het zou nog kunnen als ik straks 27, 28 jaar ben", zegt hij in het Noordhollands Dagblad. Voorlopig heeft hij andere ambities. Afgelopen zomer toonde Feyenoord nog even belangstelling. "Feyenoord, dat wordt hem denk ik niet meer. Er is geen contact meer. Een club als FC Twente? Dat zou wel bij me passen, maar de Championship zou ik ook mooi vinden."

Murkin ligt nog tot medio 2024 vast bij FC Volendam, waar hij inmiddels al acht jaar rondloopt. Een langer verblijf sluit hij niet helemaal uit. "Maar ik heb het er nog niet over gehad met de club. Ik weet niet of ze me willen houden. Er is ook een kans dat ik hier gewoon blijf, maar dan over een jaar transfervrij ben."