Feyenoord krijgt waarschuwing: 'Genieten lukt alleen als je het spannend houdt'

Feyenoord krijgt waarschuwing: 'Genieten lukt alleen als je het spannend houdt'

10-05-2023 13:53
59

Go Ahead Eagles geeft zich in de kampioenswedstrijd van Feyenoord niet zomaar gewonnen. Aanvoerder Bas Kuipers is erop gebrand om het aanstaande zondag in ieder geval zolang mogelijk 'spannend te houden'.

Kuipers beseft dat Go Ahead een helse middag staat te wachten in De Kuip. Als de Rotterdammers winnen van de Deventer club, is de landstitel binnen. "Ik denk dat de sfeer prima zal zijn en dat dit Feyenoord zal helpen", zegt de linksback in Fresia & Milan Parkeren de Bus van ESPN. "Wij gaan er alles aan doen om ook te genieten van die sfeer. Dat lukt alleen als je het spannend houdt. Dat willen we doen."

Wedden

Meer odds

Genieten van de sfeer in De Kuip zal voor Go Ahead niet lukken als het een walk-over in het voordeel van Feyenoord wordt. "Alleen als het lang spannend blijft, dat is het mooiste natuurlijk. En voor je eigen prestatie, wij kunnen ook nog dingen bereiken." Go Ahead staat elfde, met vier punten minder dan nummer acht RKC Waalwijk. Plek acht geeft recht op deelname aan de play-offs voor Europees voetbal.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!