'Feyenoord en Augsburg om tafel voor transfer Pepi, ook interesse uit Serie A'

'Feyenoord en Augsburg om tafel voor transfer Pepi, ook interesse uit Serie A'

11-05-2023 10:31
128

Feyenoord en FC Augsburg hebben deze week een meeting gehad over een mogelijke transfer van Ricardo Pepi. Dat meldt 1908.nl. De spits die wordt uitgeleend aan FC Groningen keert na dit seizoen terug in Duitsland, maar de Amerikaan gaf al aan dat hij dat niet ziet zitten.

Mede door de vertroebelde verhouding tussen Pepi en FC Augsburg ziet Feyenoord kansen voor een transfer. De Rotterdammers vinden de komst van de Amerikaan interessant, als ze een huurdeal met optie tot koop kunnen bewerkstelligen. De kans dat Feyenoord ook echt door gaat zetten wordt natuurlijk een stuk groter als Santiago Gimenez of Danilo aankomende zomer bij de club vertrekt.

Wedden

Meer odds

Pepi gaat wel het seizoen afmaken bij FC Groningen. De spits is door de Trots van het Noorden niet vrijgegeven om de laatste wedstrijden te missen, zodat hij met de Verenigde Staten Onder 20 mee kan doen aan het WK in Argentinië. Volgens CalcioMercato zou ook SS Lazio interesse hebben in de spits. De kans dat die transfer concreet wordt is echter klein, aangezien Pepi in de Eredivisie wil blijven. Ook PSV is nog steeds geïnteresseerd.

 Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!