Augsburg geeft PSV en Feyenoord weinig hoop op Pepi: 'Goed met hem gesproken'

Augsburg geeft PSV en Feyenoord weinig hoop op Pepi: 'Goed met hem gesproken'

02-05-2023 15:40
41

Het is al lange tijd onrustig rond de toekomst van FC Groningen-spits Ricardo Pepi. De Amerikaan wordt op dit moment gehuurd van FC Augsburg, maar hij gaf zelf aan daar niet terug te willen keren. De Duitse club heeft zich nu ook uitgesproken over de toekomst van de spits, die ook in de belangstelling van de Nederlandse topclubs zou staan.

Feyenoord en PSV zouden de ontwikkelingen tussen Pepi en Augsburg nauwlettend in de gaten houden. Inmiddels zou de club een goed gesprek hebben gehad met de Amerikaan en zijn entourage. "We hebben vorige week een goed gesprek gevoerd met Pepi en zijn agent", vertelt sportief directeur van Augsburg, Stefan Reuter bij Sport 1. "Hij weet dat we hem een investering voor de toekomst hebben gedaan."

Pepi gaf eerder in gesprek met Voetbal International al aan dat hij niet zit te wachten op een terugkeer bij Augsburg. Reuter ligt niet echt wakker van die woorden van de spits. "Die dingen gebeuren. We kunnen niet elk woordje op de weegschaal leggen. We zijn nog steeds overtuigd van zijn kwaliteiten."