Timber complimenteert Feyenoord: 'Ik ben benieuwd hoe Slot te werk gaat'

Timber complimenteert Feyenoord: 'Ik ben benieuwd hoe Slot te werk gaat'

22-05-2023 21:15
191

Jurriën Timber legt de vinger op de zere plek na het mislopen van het kampioenschap. De Ajax-verdediger deelt complimenten uit aan het collectief bij landskampioen Feyenoord.

Timber is maandagavond te gast bij Rondo op Ziggo Sport. Daar wordt hij gevraagd naar het verschil tussen Feyenoord en Ajax dit seizoen. "Het is vaker gezegd: als je naar de individuen kijkt, hebben wij misschien een beter team dan zij. Maar als je kijkt naar het team... Daar zit het beter in elkaar dan bij ons. Dat zag je in de tweede helft tegen Feyenoord (2-3, red.)."

De tweelingbroer van Timber, Quinten Timber, is met Feyenoord kampioen geworden. De Ajacied is onder de indruk van het werk van Arne Slot. "We hebben het erover. Ik ben ook benieuwd hoe Slot te werk gaat. Ik hoor van meerdere mensen verhalen. Owen (Wijndal, red.) heeft ook met hem gewerkt (bij AZ, red.) en die is ook lovend."

Waar Ajax zich opmaakt voor een belangrijke wedstrijd tegen FC Twente, geniet de Feyenoord-selectie van een aantal vrije dagen op Ibiza. "Ik heb een filmpje binnengekregen, het is wel feest daar", zegt Timber over een video van zijn broer.