VI: Van Nistelrooij en PSV-leiding zaten niet op één lijn over Veerman

VI: Van Nistelrooij en PSV-leiding zaten niet op één lijn over Veerman

25 mei - 10:44 Laatste update: 11:04
251

Steeds meer details over de laatste dagen van Ruud van Nistelrooij als trainer van PSV komen op straat te liggen. Volgens Voetbal International waren Van Nistelrooij en technisch directeur Earnest Stewart het niet eens over Joey Veerman.

Bij het doorlichten van de selectie voor volgend seizoen zaten Van Nistelrooij en Stewart voor '95 procent' met elkaar op één lijn. Maar over Veerman niet. De middenvelder belandde na de WK-break op de bank, maar ontpopte zich in de laatste weken van het seizoen tot een uitblinker. Van Nistelrooij bleef echter niet onverdeeld positief over de Volendammer, die er in zijn ogen niet het maximale uithaalde.

'Bij een goed bod op Veerman had Van Nistelrooij er geen probleem mee als de Volendammer, die ook sfeerbepalend is in de kleedkamer, zou vertrekken - terwijl de clubleiding juist een team om hem en Xavi Simons heen wilde bouwen', schrijft Voetbal International. De andere stafleden Fred Rutten en André Ooijer waren het niet eens met het feit dat Veerman korte tijd op de bank werd gezet door Van Nistelrooij. Ook Veerman behoorde naar verluidt tot de groep die met de directie sprak.

(edited)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie