'Feyenoord wil kampioensteam intact houden en verlengen met Wellenreuther'

'Feyenoord wil kampioensteam intact houden en verlengen met Wellenreuther'

25 mei - 13:15
81

Feyenoord probeert de samenwerking met Timon Wellenreuther te verlengen. De stand-in van Justin Bijlow is eigendom van RSC Anderlecht en keert in principe na dit seizoen terug naar België.

De Rotterdammers zijn echter bezig om de optie tot koop in het huurcontract te triggeren, meldt 1908. Feyenoord zal het contract nog uitonderhandeld worden. Wellenreuther ligt tot de zomer van 2024 vast bij Anderlecht. Naar verluidt wil de Duitser graag in Rotterdam-Zuid blijven. De goalie geniet interesse van Schalke 04, maar laat alle belangstelling links liggen, tot de formaliteiten met Feyenoord zijn afgerond.

RKC Waalwijk-doelman Etienne Vaessen wordt ook gelinkt aan Feyenoord. Volgens het medium is de kans klein dat Vaessen naar Rotterdam komt. Vitesse zou op pole position liggen om de keeper over te nemen.

Door een langdurige blessure van Bijlow kwam Wellenreuther dit seizoen nog tot veertien officiële wedstrijden. Vooral in de Klassieker in de Johan Cruijff Arena (2-3) speelde hij een grote rol, door bij een 2-2 stand een cruciale inzet van Mohammed Kudus te keren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie