Ten Hag zet Manchester United-leiding weer op scherp: 'Betere spelers nodig'

Ten Hag sorteert voor op transfervuurwerk Manchester United: 'Betere spelers'

26 mei 2023 om 10:05

Het felbegeerde Champions League-ticket is binnen, maar dat betekent volgens Erik ten Hag niet dat Manchester United op zijn lauweren kan rusten. Deze zomer moeten er 'betere spelers' naar Old Trafford komen.

Na de 4-1 zege op Chelsea kreeg Ten Hag de vraag of Manchester United volgend seizoen kampioen kan worden. Het antwoord liet aan duidelijkheid niets te wensen over. "We maken stappen met dit team, maar we hebben betere spelers nodig om het hoogste te bereiken", aldus Ten Hag. Zijn club zou op dit moment werk maken van Harry Kane (Tottenham Hotspur), Declan Rice (West Ham United) en Mason Mount (Chelsea).

Manchester United is de nummer drie van de Premier League. Het verschil met stadgenoot en kampioen Manchester City is liefst zeventien punten. "Het verschil is groot op dit moment, dus we hebben veel werk te doen", erkent Ten Hag, die eerder dit seizoen de League Cup won met zijn ploeg. "Manchester City speelt geweldig voetbal. We hebben nog even te gaan, maar we zijn op de goede weg. Het is work in progress."

Volgende week zaterdag speelt het Manchester United van Ten Hag de FA Cup-finale tegen Manchester City.