Idrissi beloond na sterk seizoen

Idrissi wordt na sterk Feyenoord-seizoen beloond door bondscoach van Marokko

26 mei 2023 om 20:30
Laatste update: 26 mei 2023 om 20:53

Oussama Idrissi staat weer op de kaart in Marokko na zijn sterke seizoen met Feyenoord. De aanvaller is voor het eerst in drieënhalf jaar tijd opgenomen in de nationale ploeg van Marokko

De nationale ploeg van Marokko speelt binnenkort tegen Kaapverdië en Zuid-Afrika en gaf vrijdag de definitieve selectie prijs. Naast sterren als Achraf Hakimi en Sofyan Amrabat is ook de naam van Idrissi te vinden op de lijst. Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech zijn ook weer van de partij. Zakaria Aboukhlal doet het goed bij FC Toulouse en hoort ook bij de groep spelers.

Idrissi debuteerde in maart 2019 voor Marokko en speelde zeven keer in het shirt van De Leeuwen van de Atlas. Marokko werd op het WK in Qatar de grote verrassing van het toernooi door af te rekenen met Portugal en Spanje in de knock-out fase. In de halve finale bleek Frankrijk te sterk. 

De aanvaller wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van Sevilla FC. De linksbuiten maakte naam bij FC Groningen en AZ Alkmaar en vertrok vervolgens naar Spanje. Idrissi werd de laatste drie seizoenen verhuurd aan onder meer Ajax en FC Cádiz.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!