Venema over eerste goal Yasar voor VVV-Venlo: 'Meteen de belangrijkste'

Venema over eerste goal Yasar voor VVV-Venlo: 'Meteen de belangrijkste'

27-05-2023 20:08
14

Nick Venema zag Özcan Yasar zijn eerste doelpunt voor VVV-Venlo maken in het play-off-duel met Willem II. De aanvaller gaf de bal in de extra tijd van de verlenging voor op zijn teamgenoot, die de 2-2 binnenknikte.

"Het is zijn eerste goal, maar ook meteen de belangrijkste van het seizoen", lacht Venema voor de camera van ESPN. "Ik dacht eerst dat we penalty’s zouden gaan nemen. Het was nog maar één minuut blessuretijd. Ik denk dat er al dertig seconden gespeeld waren en dacht bij mezelf: ik breng hem gewoon in en ik zie wel waar de bal komt. Hij kwam perfect op Özcan zijn hoofd."

Venema vervolgt: "We kwamen 2-0 achter, maar om de één of andere reden kwamen we weer terug. We hebben een ploeg met jonge jongens die heel hecht met elkaar zijn. We komen eigenlijk altijd terug. Ik denk dat de tegenstander af en toe denkt dat ze er al zijn. Als we iedere keer aan het langste eind trekken hoor je mij niet klagen."

Aankomende dinsdag neemt VVV-Venlo het in de halve finale van de play-offs op tegen Almere City. De return vindt zaterdag plaats in Almere.